Son zamanlarda kozmetik ürünlerinin gözdesi olan hindistan cevizi yağı gerçekten mucizevi bir etkiye sahip.Hassas ciltler dahil her cilt tipine uygun olması gerçekten büyük bir avantaj.
Haftada 2-3 kere yapabileceğiniz hem arındırma hemde nemlendirme maskesi tarifimi sizlerle paylaşmak istiyorum
1 tatlı kaşığı katı hindistan cevizi yağı ve bir çay kaşığı toz tarçını iyice karıştırıyoruz. Pamuk yardımıyla yada elimizle yüzümüze uyguluyoruz.Ellerinizede uygulayabilirsiniz. Tarçının peeeling ve cilt tonunu matlaştırma özelliği var.Ayrica birazda rengini veriyor 😅 Bu yüzden 30 dakika bekletip önce ılık suyla sabunlayarak ardından soğuk suyla yıkıyoruz.
Cildi canlandırıyor sivilce akne siyah noktaları temizliyor,cilt tonunu düzenleyip mat bir görünüm veriyor.Ayrıca kırışıklıkların görünümünü hafifletiyor.Cildiniz yumuşacık ve sağlıklı oluyor.
En sevdiğim edebiyat aşkla yazılmış olandır. Benimle tartışabilir ve her yazarın kitaplarına ruhunu kattığını söyleyebilirsiniz ama bu böyle değil. İnanın aynen böyle yapanlar var. Ama okuduklarının değerini deneyimlemenin nasıl bir şey olduğunu gerçekten biliyorum. İşte burada https://el-kitap.org/ bu sitede gerçekten çok düşündürecek ilginç eserler bulabilirsiniz. Bunun şu anda gerçek bir hazine olduğunu düşünüyorum.